Főoldal

Ízelítő kinálatunkból
Termékek

Akciók

Rólunk

Kapcsolat


Ízelítő aktuális AKCIÓinkból.

Üzleteinkben ennél jóval több AKCIÓval, kedvezményekkel, törzsvásárlói programmal várunk, gyere a HelloMamiba, mi felöltöztetünk!

-19% MINDEN elő-Ősz AKCIÓ szeptember 23-ig.

Már 7 helyen várunk Budapesten: 1. WestEnd 2. Mammut I. 3. Pólus Center 4. Duna Plaza 5. Bp. XIV. Nagy L. 112. 6. Bp. XIII. Visegrádi 28. 7. Bp. II. Lövőház 24. Az akció min. 2db termék vásárlásakor érvényes, egyéb kedvezménnyel nem vonható össze.

Színes kismama farmerek, vászon nacik már 9900 Ft-tól kaphatóak. (látod milyen csinik?) Rengeteg sznben kapható!

QueenMum loose fit pocakbetétes kismama farmer naci AKCIÓS ÀR: 9000 Ft Eredeti àr 28.900 Ft! Laza, csajos, kényelmes, nagyon menő! 

  Kismama rövid kardigánok, bolerók most akár 3000 FT-ért. Szuper  kiegészítő! akár -70%!!!

Kismama és szoptatós MELLTARTÓK AKCIÓBAN! Akciós ár már 3000 Ft-tól!

 Szoptatós hálóingek, szoptatós kendők, mellre helyezhető hűsítő - melegítő terápiás gyöngyök AKCIÓBAN, 30-50% kedvezménnyel a HelloMamiban!

 

Mi az a Milestone Kártya? avagy mit vigyek ajándékba a Kismamának, vagy a Pici Babának?


A legjobb ajándék, amit Kismamának, Kisgyerekeseknek adhatsz! A Kismama és Baba Kártya szett is 30-30 darab képekkel illusztrált cuki kártyát tartalmaz, melyekkel megörökítheted a várandósság, az újszülött, és a baba első évének legfontosabb időszakát, legszebb pillanatait. (kismama pocak növekedése 12 hetesen, 20 hetesen 34 hetesen stb... amikor először érezted, hogy rúgott, amikor megtudtad kisfiú lesz vagy kislány.. amikor a baba megszületett, először mosolygott, kibújt az első fogacskája, a baba 1-2-3 hetesen, stb, és az első születésnap..) Fényképeszkedj a kártyákkal! Az adott esemény, vagy időpont történésekor fogd meg vagy tedd a kisbaba mellé az aktuális kártyát, írd rá a dátumot, és a kártyával együtt készítsd fényképet. Igy később visszanézve biztosan emlékezni fogsz a legszebb kismama-baba pillanatokra, és azt is tudni fogod adott fényképet miért is készítetted.
Miért vinnél ajándékba még egy csörgőt, vagy plüsst.. ez annál sokkal több, hasznosabb ajándék, garantált sikered lesz vele. www.milestonecards.hu


Kényeztesd Magad!
 
Emma-Jane Várandós és Szoptatós melltartók akár 70% kedvezménnyel!
A HelloMami üzleteiben rengeteg Emma-Jane fehérnemű vár Rád, kismama és szoptatós melltartók, kismama, és pocakos bugyik, kórházi bugyik, fürdőruhák, tankinik, hálóingek, pocaktartó övek, harisnyák, stb. 
Az Emma-Jane fehérneműk teljes kínálatáról több információt megtalálsz a www.emmajane.hu - weboldalon.
Varrásmentes kismama melltartó és pocaktartós kismama bugyi egy csomagban!
10800 Ft
Kismama Pocaktartó öv FEHÉR tehermentesíti a medencét EJ700
4900 Ft
Legújabb szivacsos Kismama tankini EJ956
9700 Ft
Kismama Pocaktartó öv BÉZS tehermentesíti a medencét EJ700
6400 Ft


(c)www.kismamaruhaoutlet.hu, www.hellomami.hu / (c)Babyzone Hungary Kft.