Főoldal

Ízelítő kinálatunkból
Termékek

Akciók

Rólunk

Kapcsolat


Ízelítő aktuális AKCIÓinkból.

Üzleteinkben ennél jóval több AKCIÓval, kedvezményekkel, törzsvásárlói programmal várunk, gyere a HelloMamiba, mi felöltöztetünk!

Árzuhanás -20-50% MINDEN július 17-25. között. 20% minden kismama ruházati termék és fehérnemű, akár -50% a jelölt termékekre min 2 db termék vásárlásakor. Egyéb kedvezménnyel nem vonható össze. Várunk 6 helyen Budapesten

Színes kismama farmerek, vászon nacik már 9900 Ft-tól kaphatóak. (látod milyen csinik?) Rengeteg sznben kapható!

QueenMum loose fit pocakbetétes kismama farmer naci AKCIÓS ÀR: 9000 Ft Eredeti àr 28.900 Ft! Laza, csajos, kényelmes, nagyon menő! 

 Mintás kismama harisnyanaci akció! Az összes CacheCoeur márkájú pöttyös, csíkos, és a hátul 1 csíkos kismama harisnyanadrág most 40% kedvezménnyel lehet a Tied!

 Kismama rövid kardigánok, bolerók most akár 3000 FT-ért. Szuper  kiegészítő! akár -70%!!!

Kismama és szoptatós MELLTARTÓK AKCIÓBAN! Akciós ár már 3000 Ft-tól!

 Szoptatós hálóingek, szoptatós kendők, mellre helyezhető hűsítő - melegítő terápiás gyöngyök AKCIÓBAN, 30-50% kedvezménnyel a HelloMamiban!

 

Mi az a Milestone Kártya? avagy mit vigyek ajándékba a Kismamának, vagy a Pici Babának?


A legjobb ajándék, amit Kismamának, Kisgyerekeseknek adhatsz! A Kismama és Baba Kártya szett is 30-30 darab képekkel illusztrált cuki kártyát tartalmaz, melyekkel megörökítheted a várandósság, az újszülött, és a baba első évének legfontosabb időszakát, legszebb pillanatait. (kismama pocak növekedése 12 hetesen, 20 hetesen 34 hetesen stb... amikor először érezted, hogy rúgott, amikor megtudtad kisfiú lesz vagy kislány.. amikor a baba megszületett, először mosolygott, kibújt az első fogacskája, a baba 1-2-3 hetesen, stb, és az első születésnap..) Fényképeszkedj a kártyákkal! Az adott esemény, vagy időpont történésekor fogd meg vagy tedd a kisbaba mellé az aktuális kártyát, írd rá a dátumot, és a kártyával együtt készítsd fényképet. Igy később visszanézve biztosan emlékezni fogsz a legszebb kismama-baba pillanatokra, és azt is tudni fogod adott fényképet miért is készítetted.
Miért vinnél ajándékba még egy csörgőt, vagy plüsst.. ez annál sokkal több, hasznosabb ajándék, garantált sikered lesz vele. www.milestonecards.hu


Kényeztesd Magad!
 
Emma-Jane Várandós és Szoptatós melltartók akár 70% kedvezménnyel!
A HelloMami üzleteiben rengeteg Emma-Jane fehérnemű vár Rád, kismama és szoptatós melltartók, kismama, és pocakos bugyik, kórházi bugyik, fürdőruhák, tankinik, hálóingek, pocaktartó övek, harisnyák, stb. 
Az Emma-Jane fehérneműk teljes kínálatáról több információt megtalálsz a www.emmajane.hu - weboldalon.
Kivehető szivacsos, varrásmentes kismama és szoptatós melltartó és kismama bugyi együtt
12500 Ft
3db szivacsos, varrásmentes kismama és szoptatós melltartó CSOMAG EJ365
22490 Ft
Előformázott, nőies szoptatós melltartó mindennapos használatra, fekete színben EJ442
4900 Ft
Nőies, csipke díszítésű szoptatós melltartó EJ 429
3000 Ft


(c)www.kismamaruhaoutlet.hu, www.hellomami.hu / (c)Babyzone Hungary Kft.