Főoldal

Ízelítő kinálatunkból
Termékek

Akciók

Rólunk

Kapcsolat


Rólunk

Van, aki már az a bizonyos kétcsíkos teszt után legszívesebben csak pocakos ruhákban járna, és lássuk be, igaza van, az a legkényelmesebb Neked és a Pocaklakónak is! És a kismama ruháknál jobban semmi nem emeli ki gömbölyödő büszkeségünket! Vannak, akik terhességük első pár hónapjában még a régi nadrágjaikat, szoknyáikat hordják, de eljön az a pillanat, hogy a Bennünk növekvő kis lurkó teret követel, és elengedhetetlenné válik a ruhatár ideiglenes cseréje. Tapasztalatból tudjuk, hogy a jó minőségű, divatos kismama ruhák beszerzése igencsak drága mulatság... és stílusban is nehéz megtalálni a fiatalos, mindennapi, hasznos darabokat. És hogy ez a kettő egy helyen legyen megtalálható?!

Gyere be hozzánk és higgy a szemednek!

Üzletüeinkben több 1000 darabos kollekcióval várunk, melyek nemcsak divatosak, fiatalosak, de még a pénztárcádat sem fogják megterhelni!

ÚJ KISMAMARUHÁKKAL várunk Budapesten a WestEndben, a Pólusban, a Mammut I-ben, Zuglóban  a Minimanó Babaáruház előterében, Duna Plazaban.

ÚJ és HASZNÁLT KISMAMARUHÁKKAL várunk a Budán a Lövőház u 24-ben, Pesten a Visegrádi u 28-ban.

Gyere be hozzánk, és válogass a legnagyobb VILÁGMÁRKÁK választékából!


Forgalmazott márkák

OUTLET kismamaruhák: GAP, LizLange, Esprit, Noppies, Supermom, Love2Wait, QueenMum, Motherhood, Fragile, EmmaJane, CacheCoeur

Használt ruhák: Next, Dorothy Perkins, Asos, George, Motherhood, Pea in the pod, Mamas&Papas, H&M, Blooming Marvellous, JoJo Maman Bébé, Motherhood, Mothercare
Sikerdíjas, 100% pamut kosarú szoptatós melltartó nagy kosárral is, 70 fehér EJ420
14900 Ft
Leszorító szülés utánra ORIGINAL
5490 Ft
Kismama Pocaktartó öv fekete, tehermentesíti a medencét EJ701
4900 Ft
Selymes anyagú, erős tartású szoptatós melltartó fekete színben EJ411
5900 Ft


(c)www.kismamaruhaoutlet.hu, www.hellomami.hu / (c)Babyzone Hungary Kft.