Főoldal

Ízelítő kinálatunkból
Termékek

Akciók

Rólunk

Kapcsolat


Rólunk

Van, aki már az a bizonyos kétcsíkos teszt után legszívesebben csak pocakos ruhákban járna, és lássuk be, igaza van, az a legkényelmesebb Neked és a Pocaklakónak is! És a kismama ruháknál jobban semmi nem emeli ki gömbölyödő büszkeségünket! Vannak, akik terhességük első pár hónapjában még a régi nadrágjaikat, szoknyáikat hordják, de eljön az a pillanat, hogy a Bennünk növekvő kis lurkó teret követel, és elengedhetetlenné válik a ruhatár ideiglenes cseréje. Tapasztalatból tudjuk, hogy a jó minőségű, divatos kismama ruhák beszerzése igencsak drága mulatság... és stílusban is nehéz megtalálni a fiatalos, mindennapi, hasznos darabokat. És hogy ez a kettő egy helyen legyen megtalálható?!

Gyere be hozzánk és higgy a szemednek!

Üzletüeinkben több 1000 darabos kollekcióval várunk, melyek nemcsak divatosak, fiatalosak, de még a pénztárcádat sem fogják megterhelni!

ÚJ, OUTLET KISMAMARUHÁKKAL várunk Budapesten a WestEndben, a Pólusban, a Mammut I-ben.

ÚJ és HASZNÁLT KISMAMARUHÁKKAL várunk a Budán a Lövőház u 24-ben, Pesten a Visegrádi u 28-ban.

Gyere be hozzánk, és válogass a legnagyobb VILÁGMÁRKÁK választékából!

 

RÓLUNK IRTÁK:

Tölgyesi-Khell Cynthia táncos, az UFO zenekar egykori tagja is a HelloMamiban vásárol. A lenti cikk képein a 6 hónapos kismama Emma-Jane fehérneműkben pózol, melyek kaphatóak a HelloMami üzleteiben!

Best Magazin 2014.06.27:

http://www.storyonline.hu/hirek/hujberferiterhesfelesegelevetkozott/46961/

Hujber Feri terhes felesége levetkőzött

Hat hónapos terhesen pózol provokatív, szexi fotókon Hujber Feri felesége. Ám ez még nem minden, Cynthiának tízmillió forintot kínál az egyik férfimagazin...

"Most botrányoskodunk" - kajánkodik Hujber felesége a BEST-nek, majd meztelenül a kamera elé sétál. Kezét jócskán megnőtt keblei elé helyezi, és magabiztosan mosolyog. Várandósan is provokál, az a típusú nő, aki vonzza az "ingert".

Best: Hogyan jött az ötlet, hogy hat hónapos terhesen levetkőzz?

Cynthia: Demi Moore-nak van egy legendás fotója, nyolc hónapos terhesen pózolt egy címlapon - meztelenül. Mindig is szerettem volna hasonlót magamról. A Hello Mami kismamaruházat reklámarca lettem a közelmúltban, úgyis belejöttem a fotózásba. A provokatív fotókkal azt akarom bebizonyítani, hogy egy kismama is lehet szép, nőies, sőt szexis! És Feri közelgő negyvenedik születésnapja alkalmából egy ajándék.

Best: Az egyik férfi magazin tízmilliót fizet neked, ha hasonló sorozatot készíthet rólad. Elvállalod?

Cynthia: Miért ne? Nincs szégyellni való a testemen.


Forgalmazott márkák

OUTLET kismamaruhák: GAP, LizLange, Esprit, Noppies, Love2Wait, Mamalicious, QueenMum, DorothyPerkins, Fragile

Használt ruhák: Next, Dorothy Perkins, Asos, George, Motherhood, Pea in the pod, Mamas&Papas, H&M, Blooming Marvellous, JoJo Maman Bébé, Motherhood, Mothercare
Leszorító Szülés Utánra MAX ORIGINAL
5490 Ft
Varrásmentes kismama és szoptatós melltartó 75% PAMUT CSOMAG, 2db melltartóval EJ 363
12490 Ft
Nőies, csipkedíszes szoptatós melltartó EJ 429
3000 Ft
Kivehető szivacsos, varrásmentes kismama és szoptatós melltartó fehér, bézs, fekete EJ365
9400 Ft


(c)www.kismamaruhaoutlet.hu, www.hellomami.hu / (c)Babyzone Hungary Kft.