Főoldal

Ízelítő kinálatunkból
Termékek

Akciók

Rólunk

Kapcsolat


Rólunk

Van, aki már az a bizonyos kétcsíkos teszt után legszívesebben csak pocakos ruhákban járna, és lássuk be, igaza van, az a legkényelmesebb Neked és a Pocaklakónak is! És a kismama ruháknál jobban semmi nem emeli ki gömbölyödő büszkeségünket! Vannak, akik terhességük első pár hónapjában még a régi nadrágjaikat, szoknyáikat hordják, de eljön az a pillanat, hogy a Bennünk növekvő kis lurkó teret követel, és elengedhetetlenné válik a ruhatár ideiglenes cseréje. Tapasztalatból tudjuk, hogy a jó minőségű, divatos kismama ruhák beszerzése igencsak drága mulatság... és stílusban is nehéz megtalálni a fiatalos, mindennapi, hasznos darabokat. És hogy ez a kettő egy helyen legyen megtalálható?!

Gyere be hozzánk és higgy a szemednek!

Üzletüeinkben több 1000 darabos kollekcióval várunk, melyek nemcsak divatosak, fiatalosak, de még a pénztárcádat sem fogják megterhelni!

ÚJ, OUTLET KISMAMARUHÁKKAL várunk Budapesten a WestEndben, a Pólusban, a Mammut I-ben.

ÚJ és HASZNÁLT KISMAMARUHÁKKAL várunk a Budán a Lövőház u 24-ben, Pesten a Visegrádi u 28-ban.

Gyere be hozzánk, és válogass a legnagyobb VILÁGMÁRKÁK választékából!

 

RÓLUNK IRTÁK:

Tölgyesi-Khell Cynthia táncos, az UFO zenekar egykori tagja is a HelloMamiban vásárol. A lenti cikk képein a 6 hónapos kismama Emma-Jane fehérneműkben pózol, melyek kaphatóak a HelloMami üzleteiben!

Best Magazin 2014.06.27:

http://www.storyonline.hu/hirek/hujberferiterhesfelesegelevetkozott/46961/

Hujber Feri terhes felesége levetkőzött

Hat hónapos terhesen pózol provokatív, szexi fotókon Hujber Feri felesége. Ám ez még nem minden, Cynthiának tízmillió forintot kínál az egyik férfimagazin...

"Most botrányoskodunk" - kajánkodik Hujber felesége a BEST-nek, majd meztelenül a kamera elé sétál. Kezét jócskán megnőtt keblei elé helyezi, és magabiztosan mosolyog. Várandósan is provokál, az a típusú nő, aki vonzza az "ingert".

Best: Hogyan jött az ötlet, hogy hat hónapos terhesen levetkőzz?

Cynthia: Demi Moore-nak van egy legendás fotója, nyolc hónapos terhesen pózolt egy címlapon - meztelenül. Mindig is szerettem volna hasonlót magamról. A Hello Mami kismamaruházat reklámarca lettem a közelmúltban, úgyis belejöttem a fotózásba. A provokatív fotókkal azt akarom bebizonyítani, hogy egy kismama is lehet szép, nőies, sőt szexis! És Feri közelgő negyvenedik születésnapja alkalmából egy ajándék.

Best: Az egyik férfi magazin tízmilliót fizet neked, ha hasonló sorozatot készíthet rólad. Elvállalod?

Cynthia: Miért ne? Nincs szégyellni való a testemen.


Forgalmazott márkák

OUTLET kismamaruhák: GAP, LizLange, Esprit, Noppies, Supermom, Love2Wait, QueenMum, Motherhood, Fragile, EmmaJane, CacheCoeur

Használt ruhák: Next, Dorothy Perkins, Asos, George, Motherhood, Pea in the pod, Mamas&Papas, H&M, Blooming Marvellous, JoJo Maman Bébé, Motherhood, Mothercare
Kismama és szoptatós hálóing csomag (2db) EJ874-875
13900 Ft
Titánium merevítős, selymes anyagú szoptatós melltartó 85-ös fehér EJ412
14900 Ft
Kismama Pocaktartó öv fekete, tehermentesíti a medencét EJ701
4900 Ft
Varrásmentes, pocaktartós kismama Leggings EJ541
7900 Ft


(c)www.kismamaruhaoutlet.hu, www.hellomami.hu / (c)Babyzone Hungary Kft.