Kiegészítők, melyek gyorsan és egyszerűen feldobják a gyerekszobát

A gyerekszobának nemcsak biztonságérzetet, hanem játékosságot és barátságos légkört kellene árasztania. Mivel több funkciót is el kell látnia, játszótér, alvóhely, tanulóhely, vessünk egy pillantást arra, hogyan lehetne a gyerekszobát még alkalmasabbá tenni a gyermekek számára.

Ágyneműhuzat

A gyerek ágyneműhuzatok sok szempontból nézve is többfélék lehetnek. Ha gyermeked kedvenc motívumát is beveted, még alvásra is ösztönözheted a kis lurkót.

Válassz minőségi, ideális esetben pamutból vagy lenvászonból készült huzatot. Ha lehet, kerüld a mesterséges és nem légáteresztő anyagokat, melyek kiütéseket, ekcémát vagy bőrirritációt okozhatnak. 

A gyerek ágyneműhuzatoknak nedvszívó képességgel, légáteresztő és antibakteriális tulajdonsággal kellene rendelkezniük, illetve tapintásra is kellemesnek kell lenniük.

A Biano.hu oldalán óriási ágyneműhuzat választékból válogathatsz.

Rendszerezők

A gyerekszobai rendszerezőket nagyon hamar megszereted. Rendkívül praktikusak és rengeteg időt takaríthatsz meg a használatukkal. Pillanatokon belül elrejtheted bennük a szerteszét heverő játékokat és ugyanolyan gyorsan előszedheted őket.

Választhatsz állatos motívummal, görgőkkel rendelkező vagy fiókos tárolókat, melyeknél szépen meghatározhatod, melyik fiókban, mit fogtok tárolni.

Children Girls 4508290 960 720 1

Munkasarok

Az íróasztallal ellátott munkasarok nemcsak a tanulásnál, de a kreativitás fejlesztésénél is létfontosságú szerepet tölt be. Ez egy olyan hely, ahol a gyermek gyakorolhatja az írást, számolhat, de ugyanúgy festhet vagy fejlesztheti a kézügyességét. 

Ügyelj arra, hogy az asztal és a szék valóban minőségi legyen. Az állítható magasságú asztalok és székek nagyon praktikusak, mivel mindig a gyermek aktuális magasságához igazíthatók. Az állítható dőlésszögű munkafelület tovább fokozza az asztal praktikusságát. A tárhelyek segítenek tisztán tartani a munkafelületet.

Szőnyeg

A gyerekszoba szőnyeg hangulatosabbá teszi a helyiséget. Ezen kívül tökéletes hely játszásra és pihenésre is. Ez lesz a szoba legforgalmasabb területe.

A szőnyeg vidám mintája könnyen a játszás részévé válhat, a praktikusság mellett hozzáadott értéket is képviselhet a gyermekek személyiségének fejlődésében - a megfelelő motívumokkal (állatok, utak, játékok) ösztönözheted a gyermek kreatív gondolkodását.

Nagyon fontos, hogy a szőnyeg tökéletesen ellenálljon az adott igénybevételnek és természetesen legyen könnyen karbantartható. A szintetikus, akril vagy poliamid szőnyegek ideális választást jelenthetnek. Praktikusság szempontjából nem jó ötlet hosszú szálú szőnyeget tenni a gyerekszobába, bár szépen mutat, nehezen tisztítható. Egy rövid, sűrű szövésű szőnyegnél a por és a szennyeződések nem taposódnak mélyen a szálak közé, tehát könnyen kiporszívózhatók.

Disney Minnie gyerek kötény 2 darabos szett

Disney Minnie gyerek kötény 2 darabos szett

3 100 Ft
Megjelenítés
Hóember Fólia lufi 60 cm

Hóember Fólia lufi 60 cm

1 810 Ft
Megjelenítés
Disney Minnie gyerek fehérnemű

Disney Minnie gyerek fehérnemű, bugyi 6/8 év

1 600 Ft
Megjelenítés
Hópehely szalvéta 16 db-os 33*33 cm

Hópehely szalvéta 16 db-os 33*33 cm

950 Ft
Megjelenítés
Disney Minnie gyerek baseball sapka 54 cm

Disney Minnie gyerek baseball sapka 54 cm

1 820 Ft
Megjelenítés
Snowflakes

Snowflakes, Hópehely Gömb Fólia lufi 40 cm

1 660 Ft
Megjelenítés